Besplatna Internetska Stranica Za Upoznavanje

Odgovorila je."Da, volio bih da su sva djeca za koju čuvam djecu tako dobra."Amber je živjela dobrih 30 minuta dalje, ali Claire je bila dobra prijateljica sa svojom mamom i vjerovala joj je besplatna internetska stranica za upoznavanje.

Pustio sam je da osjeti kako moja puna jaja odmaraju uz njezinu macu na nekoliko sekundi, a zatim se počela zabijati, uzimajući moj penis gotovo do vrha, a zatim se svaki put gurajući duboko u nju. Počela je svršavati nakon otprilike 6 ili 7 potisaka i dostizala je vrhunac svakih nekoliko sekundi prije nego što sam se približio. Park u koji mi je Claire rekla da je odvedem nalazio se u lijepom osamljenom području nedaleko od Amber's. Kuhala sam kad mi je Claire dovela ženu."Marcuse, ovo je Francis, Amberina mama, mislim da nikad nisi sreo, zar ne?"rekla je Claire.– Ne, obično je kasno kad je ostavim.rekla sam, a onda se ukočila."Nema šanse! Jedva sam te prepoznao!"Rekla je onda me zagrlila."Prošlo je mnogo vremena, niste bili tako naklonjeni gospodine!"Rekao je Franjo."Claire, Francis i ja hodali smo koliko, tjedan dana?""6 dana, o, mrzio sam te što si otišao, mislio sam da sam te otjerao u vojsku."Rekao je Franjo smijući se."Ti si bio što, Clark tada, jesi li bio oženjen?"Pitao sam."Da, 15 godina onda je otišao s mlađom manekenkom.
Kad sam stigla kući Claire me čekala u krevetu."Poslala je poruku da je toliko uzbuđena da ide u njezinu kuću s tvojom spermom koja joj se upija u gaćice, da je i mene opet napalila, nadam se da si spreman za to."Rekla je."Dobro, možeš mi reći kako si je pojebao kad si u meni."Stvari su išle na isti način sljedećih nekoliko mjeseci, jebao bih Amber u parku ili naš auto ako je vrijeme loše, a zatim otišao kući i ispričao Claire sve o tome dok sam je jebao. I ja sam se prilično dobro slagala s njezinim djetetom, bila je zabavna i druželjubiva i vrlo brzo me shvatila. Tek što sam izašao s prilaza s Amber, ona se nagnula i pecala moj kurac iz mojih bokserica."Sanjao sam o ovom kurac od prošli put, jedva čekam da te osjetim u sebi."Rekla je da me tada počela sisati."Mmm to je dobar osjećaj."Dahnuo sam kad se moj kurac stvrdnuo u njezinim ustima.
Gledajući moju djevojku kako mi jede spermu od žene koju sam upravo pojebao, to bi učinilo, ali Amberina usta bila su prilično divna. Parkirao sam izvan mjesta, a zatim sam je natjerao da stane na suvozačeva vrata, da se nagne nad njezino sjedalo, a zatim povuče gaćice u stranu i pojebe je najbolji način da natjeraš djevojku da se spoji s tobom. Stenjala je od užitka dok su nam se tijela šamarala, izdržao sam još 5 minuta onda se nisam mogao suzdržati, gurnuo sam se duboko pa skoro zaurlao dok mi je kurac pulsirao dok sam prskao svoju spermu duboko u nju. Nakon što me Claire usisala do pune tvrdoće, natjerala me da ustanem na krevet s njima, kleknula i držala me, a zatim mi šapnula na uho."Jebi njenu finu i tvrdu bebu, želim je čuti kako vrišti od zadovoljstva."Ušao sam između Amberinih nogu i Claire je uvela moj kurac u nju, a zatim se naslonila na lakat da gleda.
Claire ju je poljubila i također joj šapnula na uho, ali mi nikad nije rekla što je rekla. Bio sam kod kuće nekoliko mjeseci kada sam naišao na staru prijateljicu, ona je uvijek bila žena u koju sam se zaljubio kao dijete, ali nikad nije bila sama.– Ne mogu vjerovati da si me prepoznala, osjećam da sam se jako promijenila. jeste li sigurni?"Napokon sam uspio reći."Da.