Top Stranice Za Upoznavanje Mumbai

moraju li to učiniti? Nisu u nekakvoj nevolji, zar ne? Ili, znaš, prostitutke?"Liz se nasmijala."Sumnjam. Ili, sve ili ništa od navedenog. Osim toga, bila je sigurna da će Liz loše reagirati na prisiljavanje na seks koji joj je prijala - ona je vrlo jasno imala kontrolu i malo je vjerojatno da će to svojevoljno prepustiti. Zaslužuje bolje, zaslužuje više od samo malih isječaka užasnih detalja kako bi ga zadirkivali, pomislila je dok je pokušavala ograničiti svoje bacanje i okretanje kako ne bi probudila ostale. Samo malo kasnije, nakon što sam...
Provirila je sa strane otvorenih vrata, a jedna je noćna lampa davala blago svjetlo. Ako ne vjerujete da je uopće moguće da otvoreni odnosi postoje bez štete za sve uključene strane, učinite sebi uslugu i ne gubite vrijeme čitajući ovo. Gwen je ležala zagrljena između žena nakon što se Natalie oporavila i popela da se vrati na svoju stranu kreveta, rukama nježno milujući kožu, bez riječi.

Najprije", rekla je tiho, "hajmo se riješiti ovoga."Nokti su zašipali niz struk nervozne žene i u pojas njezinih gaćica, nježno ih gurajući prema dolje."Samo gola koža u mom krevetu. Još uvijek odgovaraju na pitanja i primaju naredbe."Žamor glasova u susjednoj sobi bio je siguran znak da je bilo puno gostiju koji su se zadržali nakon završetka predstave."A Gita i Neal", rekla je Liz sa znalačkim osmijehom, "neće otići večeras."Ona slegne ramenima."Hostese za ove male kućne zabave obično dobiju dar za svoje vrijeme i trud. Idite barem posudite vibrator ako ćete to učiniti sami, potaknula je Kurva. Gospođa joj je snažno savjetovala da se povuče u spavaću sobu za goste, ali osjećaj toplih, mekih tijela s obje njezine strane bio je previše da bi se mogao oduprijeti top stranice za upoznavanje mumbai. Ja sam dobio dosta.""Vidim to."Pogledala je uredno poredanu kolekciju, pomalo prezadovoljna, oklijevajući hoće li ih zapravo dotaknuti."Priznat ću da talentirani partner može biti vrlo lijepa promjena tempa", dopustila je Liz, gledajući ženu na krevetu prije nego što se njezin fokus prebacio na Gwen."Ili dva. Otvoreni odnosi mogu i sretno postoje;ali nisu za svakoga. Meka, topla, ženstvena tijela okruživala su je, ljuljala je, sve dok valovi nisu prošli, a ona je ležala u naknadnom sjaju, uživajući u osjećaju blagostanja."Dobro došao natrag.

To je bilo divno."– Dobro, i zadovoljstvo mi je bilo. Jeste li sigurni da nam se ne biste htjeli pridružiti?"Gwen je gledala s jedne gole žene na drugu, dajući Lady posljednju priliku da je izvuče iz ovoga.

Znaš da možeš koristiti onaj koji sam trenirao kad god poželiš, zar ne? Činilo se da barem jednom davno nije bio strašan.""Nije bio loš i ako ikada budem imao trenutak slabosti, možda ću te prihvatiti tvoju ponudu. Tko zna? Gita mi nije dala detalje. Sjahala je sa žene ispod sebe i uronila se da poljubi lice prekriveno svojom vlagom.
Ili želi igrati svoju zabavu igra s Nealom. Gwen je rado udovoljila i otkotrljala se na leđa, raširenih nogu kako bi se prilagodila tijelu koje se probijalo između njih. Mi ćemo se dobro pobrinuti za vas."Liz je legla s lijeve strane, a dva gola tijela i uzglavlje blokirali su pridošlicu bijeg. Gwen je odgovorila, predana slijediti primjer plavuše jagode. Sylvia Danning nije bila ništa drugačija od lokalnog seoskog kluba, samo je bila beskrajno moćnija i stoga više ukorijenjena u auru vlastitog prava. Liz i Natalie počele su skupljati svoje stvari.– Ne bismo li ih trebali pričekati?upitala je Gwen nakon što je par napustio sobu."A što je s Cho i Dorothy?""Cho i Dorothy će biti ovdje neko vrijeme.

Bile su mekane, okusile su svijetlocrveni ruž koji je nosila za nastup, a jezik joj je tražio partnera za ples. Gwen se pitala je li 'ona' žena s kojom je upravo imala svoju publiku, i ako jest, što bi gospođa Danning mogla poželjeti od mladog para."Uhh da, upravo onda."Činilo se da je drskost velikog Aussieja pokolebala, pa je spustio pogled na svoju ženu s cimetovom kožom."Da, pretpostavljam da je to vrijeme."Par se počeo opraštati, obećavajući da će ostati u kontaktu i "da ćemo svi to ponoviti sljedeće godine". Natalie je već bila gola i ležala je na boku, leđima okrenuta posjetitelju, s rukom podignuvši glavu dok je gledala svoju jednako golu prijateljicu kako pretura po komodi s druge strane kreveta. Dildo veličine Neala također bi mogao biti dobar. Njezino je uzbuđenje rasplamsalo pri sjećanju na pokvarenosti na koje je dobrovoljno pristala i izvela u zamjenu za pouku od istinski velikog konjanika, i zamislila je Harpswellove kako se pripremaju za vlastitu noć ropstva i razvrata.