Stranica Za Upoznavanje Tamil Nadu

Ali mora biti! Postojalo je lagano šepanje koje sam se oduvijek sjećao. Pio sam svoju treću pintu HSD-a (Hicks Special Draft), kada je Malcolm, jedan od mojih prijatelja koji piju, iznenada duboko udahnuo.Što mi je skrenulo pozornost na auto koji je upravo ušao na parkiralište. To je bilo, sve dok ti nisi došla na scenu . Zato su te djevojke izgledale poznato, sličnost s njihovom majkom bila je očita čim se ona prisjetila.

Znao sam te pozivati ​​u kuću i davati ti Bourbon samo da otjeram Hollynu majku. Kako sam mogla reći Daveu da sam ga dvaput mjerila samo da moja majka bude sretna?Kako sam mu mogla reći da sam otišla na tu zabavu 4. Njena mama i ja smo se rastajali, kao što znaš. Veliki je momak stao sa strane vrata i pokazao rukom starcu i djevojkama da uđu unutra, a zatim je ušao za njima. Dvije su djevojčice očito bile blizanke, visoke oko pet-pet, možda pet-šest, duge plave kose i tijela za koje je trebalo umrijeti. Očito me nije primijetio kako sjedim ispred Lisice i pasa. Dave Law koji je nekoć bio poznat kao David Laurence i jedno vrijeme živio u Kingsburyju u sjevernom Londonu?""Zaposlen sam da pronađem Davida Laurencea koji je živio u Kingsburyju kasnih šezdesetih.
Moje ime je Holly."“Čini se da ovdje ima puno tih stvari”, rekla sam dok smo prolazili pokraj iste vrste auta koji je Dave nekada vozio. Nijedan tip neće zaboraviti biti u autu s tobom čak i ako je to izubijani stari LandRover.""Hvala, Nick. Kao i uvijek moram dodati, da ne mogu ostaviti priču na miru. Prema onome što sam saznao o obje tvoje žene, ne krivim te što si bio oprezan.""Nisi isključio djecu moje prve žene?""Dokazala si da nisu tvoji na razvodu pa se nemaš o čemu brinuti od njih.""Pa, morao sam. Mogao sam vidjeti Holly u njima, ali nije bilo sličnosti sa mnom. Ne baš svojom voljom, ili."Malcolm se nasmijao dok sam ispijao ostatak svoje pince. Mora da sam izgledala zbunjeno jer je Kerry rekla: "Naš otac ili da kažem, gospodin Parkins je odjednom shvatio da Holly i ja ne izgledamo nimalo kao mu. Znam da bi volio djevojke. Znaš, radio sam najgluplje stvari kad sam bio mlad."Ništa, Nick. Bili su od mame i tebe u Londonu šezdesetih." "Zašto bi tvoj otac ostavio Holly zbog nekih starih fotografija snimljenih godinama prije?"To nema nikakvog smisla."Oh, jest.

Ne, Eric me iskoristio dok sam bio pijan!Zaslužio je sve što je dobio. Međutim, nakon što sam stigao kući, ubrzo su ih zaboravili, jer sam se vratio zadatku ponovnog pričvršćivanja mjenjača na svoj LandRover. Ali ponovno čitajući ovo dvoje shvatio sam da pričaju priču za sebe. Tata ga je sigurno poslao da me upozna.

Sad da ih nazovem i kažem im da mogu doći?""Ne, ne još. Prekrasan način na koji je vodio ljubav sa mnom i tjeskobni izraz njegova lica onog dana kad se guma rascijepila. Mogu li pitati što je pošlo po zlu s brakom tvoje majke?" Holly se glasno nasmijala, a zatim kroz smiješak rekla. Sjedio sam ispred puba Fox & Hounds. Učinio si prokleto dobar posao nestanka stranica za upoznavanje tamil nadu. Zar ne vidite sličnost?"Osvrnula sam se na djevojke etička pitanja vezana uz spojeve na radnom mjestu.

Onda se jedan okrenuo drugome i rekao: "Rekao sam ti da je to on."Pogledala me: "Bio si ispred puba kad smo stigli, zar ne?""Rekao sam Kerry da si to ti. Ništa previše ozbiljno, rekli su, ali trebao bih doći.