Izlaziti S Muškarcem S Generaliziranim Anksioznim Poremećajem

Iako mu nije postala navika da otvoreno, ili potajno, praktički otvara usta u privlačne mušterije, nije si mogao pomoći. Odjednom, Audrey ga je zgrabila za desnu ruku, dok ga je njena druga ruka nastavila masirati, a između poljubaca i trepavica jezikom, rekla je: "Vidim da to činimo u tvom predvorju, Colin... Colin ju je pročitao četiri puta.

nije da vam treba. Dvostruki prozor s kapcima ležao je uz zid iza stola i smeđe kožne stolice s visokim naslonom izlaziti s muškarcem s generaliziranim anksioznim poremećajem.

O Bože, o Audrey, babydoll...jebiga da!Colin je pomislio dok je bio pogođen i obamrl i cvrčao od osjećaja, ne samo od živčanih završetaka koje su tako spretno uživale njezine stručne usne i jezik, već mu je cijelo tijelo planulo živo kao da se potreslo. Do sada je, međutim, napisao tek trećinu i njegov bi rok bio prerano.
nikad ne bih, mislim, da jesam... Nikad to ne bih učinio. Na trenutak kad su se dodirnuli, osjetio je kako ga je kratko prostrujala struja i oboje su lagano skočili.

Kad ga je otvorio prema slabo osvijetljenom odmorištu, Audrey se srdačno nasmiješila, njezina valovita plava kosa s jagodama (ranije skupljena u rep, a sada spuštena) blistala je na ambijentalnom svjetlu, a njezine akvamarinske oči blistale. Na taj način nije morao provoditi većinu svojih dana ovdje, kada bi mogao biti kod kuće radeći više na svom drugom romanu. Bože, Colin baby...