Saga Dating Dorset

moj tata i ja. Imao sam puno kurčeva u sebi, ali tatin je bio najdeblji i trebalo je neko vrijeme, čak i tako sočan kao što sam ja bio, da se spustim na njega. Vidjela sam da ima na boksericama dok sam se privila uz njega.
Uvijek sam se slagala s oba roditelja iako je moj tata, kao što se događa s djevojčicama, pretpostavljam, uvijek imao posebno mjesto u mom srcu. Tijekom godina, nekoliko puta sam ugledala očev penis, ali ovo je bilo prvi put da sam ga vidjela tvrdog i potpuno uspravnog."O, sviđa mi se. Zatim smo se obukli i izašli na prekrasnu kasnu večeru.Šetali smo ulicama Rima kao ljubavnici, držeći se za ruke, zaustavljajući se da se poljubimo i zagrlimo.
Naša soba je bila apartman s dvije spavaće sobe i svi smo se smjestili u odlaganje stvari, a onda smo se vratili u dnevnu sobu da se divimo prostranom pogledu na Rim i odlučimo kako bismo proveli ostatak naše subote."Znam samo mjesto za ručak, onda možemo prošetati i vratiti se ovdje na odmor, pa večera kasnije, u talijanskom stilu", rekao je namignuvši. Mogu li se igrati s njim? Daj da vidim", upitala sam i on je pomeo plahtu. Bila sam nekoliko godina izvan fakulteta, radila sam posao za koji sam imala malo entuzijazma, kad me tata nazvao i pitao želim li ići s njim na poslovno putovanje saga dating dorset.
Znam da si daleko ispred mene u ovoj priči, ali moram ti reći nešto o svom tati upoznavanje kada to podići na sljedeću razinu. Rekao sam mu da je to zvučalo dobro, pa smo sišli i otišli do tratorije u kojoj je prije jeo.