Najbolji Stariji Online Dating

Proveli smo ga spajajući se, gledajući TV, praveći keramiku i spajajući se najbolji stariji online dating. Njezin engleski naglasak je prilično gust i postavlja najdosadnija pitanja o crncima i crnačkoj kulturi.Što bi, dovraga, crnačka kultura trebala biti?Ja sam Haićanskog porijekla. Sestre, znate o čemu govorim. Smatrao sam je vraški dosadnom.

Mogao sam samo zamisliti Adama kako izgleda sav seksi u svojoj policijskoj uniformi. Ne postoji univerzalna crnačka kultura. No, kako mi se želja neće uskoro ostvariti, morala sam uzeti stvari u svoje ruke. Srce me zaboljelo kad sam to čuo, a krivnja me prohujala poput munje. Rekao sam istinu, ali nisam priznao ništa inkriminirajuće. Tako su nevjerojatni.
Uglavnom zbog onoga što je učinila Adamu (iako sam ja bio neizravno odgovoran, i dalje je ona kriva) i također zbog njezinih dosadnih pitanja u Churchu. Moj veliki plijen u obliku srca tjera sve dječake da ližu usne, narode. Adam mi je govorio o svojoj nevinosti, moleći me da mu vjerujem.

Impresivan. Pa, želio sam uzeti Adama od Eve i ne bih stao ni pred čim da se uvučem u njega. Sad smo par teme o spojevima i vezama. Znaš tip. Vidite, sestre?Ponekad se isplati biti fin prema bratu!Adam i ja smo razmijenili brojeve mobitela i dodao sam ga na Facebook i Twitter. Crna crkva mu se činila kao sigurno utočište.Šteta što ga je uhvatila ta bijela drolja, Eve.
Visoka sam pet stopa i jedanaest inča, oblina i seksi, tamnosmeđe puti i dugom, uredno ispletenom crnom kosom koja je sve moja, puno vam hvala. Nemaš pojma koliko želim učiniti da se Adam osjeća dobrodošao. Bio je visok preko šest stopa, vitak i mišićav. Niska, zdepasta i dlakava Braća. Adam je visok šest stopa i stvarno ne želim neugodne trenutke. Raširila sam svoje velike stražnjice širom otvorenih i strpljivo čekala da me podmaže prije nego što mi zabode svoju šipku u dupe. Adam se definitivno uklapa u tu kategoriju. I tako je sve počelo.
Da, manipulativna sam.